Pearl Jam heeft woensdagochtend de eerste single van het nieuwe album ‘Gigaton’ uitgebracht. De track heet ‘Dance of the Clairvoyants’ en is hieronder te beluisteren!

Pearl Jam heeft woensdagochtend de eerste single van het nieuwe album ‘Gigaton’ uitgebracht. De track heet ‘Dance of the Clairvoyants’ en is hieronder te beluisteren!

‘Gigaton’

“We’ve opened some new doors creatively and that’s exciting,” zegt Pearl Jam over deze single. Bij het luisteren krijg je waarschijnlijk meteen zin in het nieuwe album ‘Gigaton’, dat op 27 maart wordt uitgebracht. Dat wordt het elfde Pearl Jam-album, het eerste in zeven jaar tijd! Natuurlijk gaat de komst van het nieuwe album gepaard met een tour. Op donderdag 2 juli staat de band wel op het Belgische Rock Werchter en op 22 en 23 juli staat de band in de Ziggo Dome.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in