Je kan t/m 15 februari 2020 weer stemmen voor de Sea Fun Carnaval TOP 100! Welke nummers mogen echt niet ontbreken in de lijst? Jij bepaalt wat we uitzenden op vrijdag 21 februari LIVE vanuit Café Den Oosthoek in de Pannenstraat!

Dit jaar maken we gebruik van een nieuwe stemtool. Om een weloverwogen keuze te kunnen maken, vind je in de Carnaval TOP 100-stemtool een keuzelijst met meer dan 100 nummers. Staat jouw favoriet niet in de keuzelijst? Geen nood, want je kunt vrije keuzes toevoegen aan de lijst. Er moeten minimaal vijf carnavalnummers op je stemformulier staan en er mogen er maximaal 35 op! Staat je favoriete carnavalnummer er niet tussen dan mail je naar studio@seafun.be.

GA HIER NAAR DE CARNAVAL TOP 100 LIJST EN STEM!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in