Dj Hardwell (32) heeft zichzelf veel beter leren kennen gedurende zijn tweejarige sabbatical, zo vertelt hij in de Revealed Podcast. “Ik geniet ontzettend van het leven”, vertelt hij. Dat komt vooral doordat hij meer vrije tijd heeft nu hij niet meer hoeft te touren.

In 2018 kondigde Robbert van de Corput, zoals de dj echt heet, om voor onbepaalde tijd te stoppen met draaien. Toch is hij zeker niet gestopt met het maken van muziek. Sterker nog; hij is nog altijd vijf dagen per week te vinden in de studio. “Nu maak ik de muziek die ikzelf mooi vind. Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld in de studio.” Volgens de dj voelt zijn muziek nu ‘veel persoonlijker.’

Hardwell geniet met volle teugen van alle vrije tijd die hij nu heeft. “Ik geniet ontzettend van het leven, leer mezelf weer kennen. Ik hebt ontdekt hoe het normale leven eruitziet: boodschappen doen, tijd doorbrengen met mijn ouders, verjaardagen van vrienden bezoeken. Dat kon eerst niet, ik was altijd aan het toeren.”

“Er is nog zo veel dat ik wil delen met familie en vrienden, er zijn nog zo veel wegen die ik wil inslaan,” legde Hardwell eerder zijn besluit om te stoppen uit. “maar door altijd maar Hardwell te zijn, blijft er te weinig energie, liefde, creativiteit en aandacht over voor mijn leven als ‘normaal’ persoon.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in