Queen Elizabeth (93), de vrouw die tradities hoog in het vaandel heeft staan, knijpt een oogje toe als het gaat om het huwelijk van haar kleindochter prinses Beatrice (31). Zij krijgt de zegen van haar oma om haar trouwreceptie te houden in de paleistuin van Buckingham Palace. Bijzonder, want de laatste keer dat dit mocht was in 2011 toen prins William (37) trouwde met Kate (38).

Het verhaal ging al dagen rond, maar nu is het officieel bevestigd: Beatrice trouwt op 29 mei met haar Italiaanse verloofde Edoardo Mapelli Mozzi (37). The Royal Family bracht via Instagram het volgende statement naar buiten. “Het huwelijk van HRH Prinses Beatrice van York en de heer Edoardo Mapelli Mozzi vindt plaats op vrijdag 29 mei 2020. Het echtpaar verloofde zich in september 2019 in Italië. De koningin heeft vriendelijk toestemming gegeven voor de ceremonie in The Chapel Royal, St James’s Palace. De ceremonie wordt gevolgd door een privéreceptie, gegeven door de Queen, in de tuinen van Buckingham Palace.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in