Zaterdag 22 februari 2020 is het zover, dus boek je tickets gauw! DJ MATTN ( vrouw van Dimitri Vegas ) draait haar eerste dj-set van 2020 in België, meer bepaald in Knokke-Heist, nl. club Lipps. Zaakvoerder en kennis van Anouk wist haar te strikken voor een exclusieve dj set. Dit nadat ze zopas haar nieuwe single released GIRLZ JUST WANNA HAVE FUN! DJ MATTN reist momenteel, dankzij haar grote succes, de wereld rond en vind je vooral op festivals. Het is dus niet gebruikelijk om haar nog live aan het werk te zien in een
club. Na haar set vertrekt Dj MATTN richting de Alpen om daar te draaien op de TML winter editie ’20. Nodig familie en vrienden uit, reserveer jullie tickets via info@lipps.be! Kom genieten van de muziek van deze Vlaamse top dj en wie weet welke bv’s je die avond nog allemaal tegen het lijf zult lopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in