André Hazes (26) heeft zich sinds kort weliswaar weer verzoend met moeder Rachel (50), de kou is nog niet uit de lucht tussen hem en zus Roxeanne (27). Toch zijn de twee de afgelopen tijd onwillekeurig nader tot elkaar gekomen tijdens de repetities voor ‘Holland zingt Hazes’ en dat is op de gevoelige plaat vastgelegd.

André en Roxeanne zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van het Hazes-festijn. Vijf dagen lang zal Ziggo Dome op zijn kop staan en daarvoor zijn de nodige gasten uitgenodigd. Onder andere Samantha Steenwijk, Miss Montreal, Gerard Joling, Glennis Grace en Danny de Munk zijn van de partij om de ene Hazes-hit na de andere ten gehore te brengen. Natuurlijk hoort bij zo’n groep sterren ook een gezellig kiekje en daar ontkomen André en Roxeanne niet aan. Het botert al jaren niet tussen de twee en ook achter de schermen proberen de twee elkaar zo veel mogelijk te vermijden, zo werd eerder al duidelijk. Het levert een zeldzaam kiekje op, want Rox en Dré zijn door hun contactstop al jaren niet meer samen op de gevoelige plaat vastgelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in