Het aftellen is begonnen, tot we naar het vierde seizoen van ‘La Casa de Papel’ kunnen kijken. Nog tien dagen en we kunnen weer genieten van de bekendste fictieve Spaanse criminelen. ‘Netflix’ heeft opnieuw een trailer gedeeld.

In de nieuwste trailer telt Netflix de dagen af. In de beelden die voorbij schieten zien we snelle shots van de bekende personages. Zo kijkt El Profesor ongerust, is Tokio vastgebonden en zien we de vertrouwde maskers ook weer. Het belooft dus weer een spannend seizoen te worden.

El Profesor denkt dat zijn grote liefde, Lisbon, geëxecuteerd is en Rio en Tokio blazen een legertank op. Ook zien we dat Nairobi aan het vechten is voor haar leven. Zij werd namelijk aan het einde van het derde seizoen neergeschoten.

Uiteraard staat ook dit seizoen weer een overval gepland, maar dat verloopt natuurlijk weer niet soepel. De missie komt in gevaar door een vijand onder hen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in