René Karst, onder meer bekend uit de Sea Fun carnaval TOP 100 met het nummer “Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist”, is besmet met het coronavirus. De 53-jarige Drent plaatste dinsdag een video waarin hij dit meldde. “Dit gun je niemand”, stelt hij. Karst zat de afgelopen tien dagen in thuisisolatie, maar is uiteindelijk toch opgenomen in het ziekenhuis omdat zijn klachten niet verdwenen. De feestzanger is verbaasd dat zoveel mensen het coronavirus nog niet serieus nemen. “Ik zou jullie willen vragen om écht alles in acht te nemen, want dit gun je niemand. Ik ben aan het vechten en ik hoop dat ik erdoor kom”, deelt Karst. Hij is niet de eerste BN’er die besmet is met het virus. Eerder werden ook cabaretiers Youp van ’t Hek en Johan Goossens positief getest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in