(c) Foto Twitter

Een hart onder de riem steken, dat kunnen prins William (37) en zijn vrouw Kate Middleton (38) als de besten. In een Skype-interview met BBC doet het koninklijke stel dat voor de zoveelste keer. Hierin prijzen ze de zorgmedewerkers, sporen ze mensen aan om hun mentale gezondheid ook serieus te nemen én vertellen ze over hun hectische huishouden met drie kinderen.

De Britse troonopvolgers zijn maar wat trots op de NHS, de zorginstelling van het Verenigd Koninkrijk. Maar William en Kate willen ook benadrukken hoe belangrijk je mentale gezondheid is in deze tijden. “Als we nog een stuk langer in lockdown moeten, dan zullen er veel mensen hulp gaan zoeken omtrent hun mentale gezondheid”, aldus de prins. “Het is belangrijk dat we dit serieus nemen en dat men weet waar ze hulp kunnen vinden.” 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in