Kleine jongens worden groot! Brooklyn Beckham (21) gaat binnenkort trouwen met zijn liefje Nicola Peltz (25) en dat zou zijn ouders miljoenen kunnen opleveren, meldt een ingewijde aan de Britse krant ‘The Sun’. David en Victoria Beckham zijn naar schatting zo’n 450 miljoen dollar waard, maar dat is slechts een schijntje vergeleken bij het vermogen van Nicola’s ouders. Haar vader Nelson is namelijk een riante miljardair die zo’n 1,7 miljard waard is. Bovendien is hij een machtige man in de Verenigde Staten, waar de Beckhams volgens ingewijden behoorlijk van kunnen gaan profiteren. Hun merk zou namelijk gaan profiteren van het huwelijk. 

Brooklyns huwelijk kan de kickstart zijn voor zijn ouders’ échte doorbraak in Amerika. “Het was altijd al het doel om meer tijd door te brengen in de VS, omdat David daar werkt bij een voetbalclub”, meldt de bron aan The Sun. “Na het huwelijk gaat Brooklyn daarheen verhuizen en kunnen ze dus nóg meer moeite stoppen in hun droom om daar groot te zijn.” 

Naar het schijnt wil Victoria hetzelfde carrièrepad opgaan als Gwyneth Paltrow en een lifestyle-guru worden met een nieuwe lijn cosmetica. En daar zou de Amerikaanse markt zich het beste voor lenen. Wanneer haar zoon en Nicola in het huwelijksbootje stappen, is onbekend. Maar haar vader zou 4 miljoen pond willen neertikken voor het feest, wat zowel in het Verenigd Koninkrijk als in Florida zal plaatsvinden. 

Victoria’s doel om de modewereld over te nemen, lijkt haar redelijk goed af te gaan. In de video hieronder zie je hoe ze keihard werkt aan haar nieuwe cosmeticalijn. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in