Tegenwoordig loopt iedereen rond met zijn telefoon en draadloze oortjes, maar dat was slechts 30 jaar nog een walkman met krakkemikkige koptelefoon. Sommige trends uit de jaren 80 en 90 komen weer terug, welke? Dat lees je hieronder!

Cassettebandje

Vinyl werd afgelopen jaren steeds hipper en nu maakt ook het cassettebandje een comeback! Ze worden steeds meer verkocht en zijn een goedkope manier om je muziek tastbaar te maken.

Een cassettebandje kon je in verschillende apparaten stoppen zoals bijvoorbeeld een Walkman. Dit apparaat groeide aan populariteit in de 80’s en 90’s en je zag iedereen met eentje rondlopen (of skeeleren).

Tegenwoordig loopt iedereen rond met zijn telefoon en draadloze oortjes, maar dat was slechts 30 jaar nog een walkman met krakkemikkige koptelefoon. Sommige trends uit de jaren 80 en 90 komen weer terug, welke? Dat lees je hieronder!

Cassettebandje

Vinyl werd afgelopen jaren steeds hipper en nu maakt ook het cassettebandje een comeback! Ze worden steeds meer verkocht en zijn een goedkope manier om je muziek tastbaar te maken.

Een cassettebandje kon je in verschillende apparaten stoppen zoals bijvoorbeeld een Walkman. Dit apparaat groeide aan populariteit in de 80’s en 90’s en je zag iedereen met eentje rondlopen (of skeeleren).

Heuptas

In de 80’s waren heuptasjes helemaal hot, maar langzaam raakten ze uit de mode. Alleen de suffe achterbuurman droeg er nog eentje. Maar sinds de opkomst van festivals is het tasje helemaal terug! En zeg nnu zelf: zo’n ding is toch gewoon handig?

Skeeleren

Doordat restaurants, bioscopen en kroegen (nog) gesloten zijn, is de rollerskate weer net zo populair als in de 90’s. Lekker naar buiten om te bewegen, wat wil je nog meer?

Ben je hiermee aan het oefenen, maar je valt elke keer opnieuw (of je wilt er beter in worden).

Jeu de Boules

Iedereen kent het: Jeu de Boules. Vooral oudere mensen zijn fanatiek beoefenaars van de sport, maar daar is verandering in gekomen: steeds vaker spelen jongeren Jeu de Boules. Het was vroeger een traditie en dat komt nu langzaamaan weer terug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in