Mick Jagger viert zondag zijn 77e verjaardag. De frontman van The Rolling Stones wordt via sociale media onder meer gefeliciteerd door bandmaten Keith Richards en Ronnie Wood. Vanwege de coronacrisis zitten de oude rockers, die al bijna zestig jaar bij elkaar zijn, momenteel gedwongen thuis. Eigenlijk zouden ze nu aan het einde van hun ‘No Filter Tour’ door Noord-Amerika zitten.

Qua gezondheid heeft Mick echter niets te klagen. Na zijn hartoperatie van vorig jaar, waarbij een hartklep moest worden vervangen, was hij alweer snel op de been.

In september brengen de Stones een nieuwe versie van hun album ‘Goats Head Soup’ uit 1973 uit. Daarop staan drie nog niet eerder uitgebrachte tracks op. Vandaag draaien we The Rolling Stones een paar keer extra!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in