Met fel oranje haar en een bijpassende oranje stippenjurk heeft Katy Perry (35) nog een beetje popmuziek naar de digitale versie van het dancefestival Tomorrowland gebracht afgelopen weekend. De zangeres deelde via sociale media beelden van haar driedimensionale optreden.

Tijdens de opening komt de hoogzwangere Katy in een clownvormige luchtballon aanvliegen waarna ze haar nieuwe single ‘Smile’ inzette. Tijdens haar uitgebreide set kwamen ook hits als ‘Teenage Dream’, ‘California Gurls’, ‘Dark Horse’ en ‘Roar’ langs. Katy onthulde afgelopen week dat ze zo’n elf uur in een studio voor een greenscreen had gestaan voor de opnames. “Ik heb al mijn hits opgenomen, met allemaal een eigen dansversie. Het was een hele klus maar technisch zo geavanceerd. Heel gaaf”, zo vertelde ze tijdens de persconferentie. Op het festival traden ook dj’s als Martin Garrix, David Guetta en Dmitri Vegas & Like Mike op. Bezoekers konden een dagkaart kopen of entree voor een heel weekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in