Smeden de vrouwen in ‘De Mol’ een complot tegen de mannen?

'Kat Zonder Grenzen' (foto: Play4 - © SBS Belgium 2021)

Kat ontmoet in deze aflevering mensen die een moeilijke periode achter de rug hebben. Wout is getrouwd met Vanessa en ze hebben samen twee kinderen. Hun relatie liep niet altijd van een leien dakje. Wout is jarenlang verslaafd geweest aan cocaïne, cannabis en alcohol. Hij is nu iets meer dan vijf jaar clean. Vanessa heeft altijd voor haar relatie gevochten, ook in helse tijden. En in Knokke bezoekt Kat Hannah en Guillaume. Zij leerden elkaar elf jaar geleden kennen op vakantie in Portugal. Het was liefde op het eerste gezicht. Guillaume kreeg acht jaar geleden een zwaar ongeval in zijn geboorteplaats Nice. Het was een (git)zwarte dag in het leven van het koppel.

‘Kat Zonder Grenzen’, om 21.40 uur op Play4.