‘Thuis’ viert 5000ste aflevering: enkele cijfers op een rij!

Iedere dag gemiddeld 1.2 miljoen kijkers. Dat doe je niet zomaar. ‘Thuis’ is thuiskomen voor Vlaanderen. Gewone mensen in het dagelijkse leven, maar ook maatschappelijke thema’s tot in de huiskamer brengen. De VRT-soap is na 25 jaar nog springlevend en zeer populair. Iedere avond opnieuw.

En niet alleen op televisie wordt de soap goed gevolgd. Het online videoplatform VRT NU kan ook straffe cijfers voorleggen: sinds 31 augustus 2020 werd de reeks meer dan 8 miljoen keer gestart op VRT NU. De oude afleveringen op VRT NU (midden november maakte ‘Thuis’ alle vorige seizoenen beschikbaar via VRT NU, als cadeau voor de fans naar aanleiding van de 25ste verjaardag) werden intussen al meer dan 1.700.000 keer gestart.

‘Thuis: Zo begon het ooit allemaal!

Ook de social media van ‘Thuis’ kunnen rekenen op een trouw publiek. Binnenkort kan de Instagram-pagina van Thuis zijn 100.000ste volger verwelkomen. De Facebook-pagina bereikt elke maand 1.500.000 Vlamingen. En nog niet zo lang geleden ging de gif van ‘Thuis’-personage Nancy De Grote viraal met meer dan 1,2 miljard views.

‘Thuis’ 25 jaar: de beste bloopers op een rij

Spannende 5000ste aflevering
Ook in deze jubileumaflevering zal de spanning te snijden zijn. Krijgt de politie Jacques te pakken? Of niet? Dieter ontvangt de langverwachte resultaten van het DNA-onderzoek bij ACE. Zijn Jacques zijn laatste uren geslagen? Meer inhouden van ‘Thuis’?

‘Thuis’, aflevering 5000, vrijdag 16 april om 20.10 uur op Eén.

‘Thuis’, wat je niet zag op tv!

Thuis op tv

Vrijdag 16 april 2021 om 20u10  »

één

Kobe zoekt advies bij Karin. Dieter wil niet langer afwachten en onderneemt actie. Sam laat zich niet zomaar passeren. Judith en Dries hebben een romantische avond gepland.

Maandag 19 april 2021 om 20u10  »

één

Het water tussen Peter en Femke lijkt dieper en dieper te worden. Kobe is op zoek naar Paulien, maar vindt haar niet direct. Viv en Lowie maken leuke plannen.

Dinsdag 20 april 2021 om 20u10  »

één

Rosa voelt enige spanning bij Kobe, maar die stelt haar gerust. Nancy beseft dat ze al heel de tijd gelijk had. Bob is wat gegeneerd. Dries heeft een loopmaatje gevonden.

Woensdag 21 april 2021 om 20u10  »

één

Rosa is furieus na een gesprek met Tim en Dieter. Leo voelt de zenuwen gieren door zijn lijf en dat merkt Tamara ook op. Joren neemt te veel hooi op zijn vork en dat breekt hem zuur op.

Donderdag 22 april 2021 om 20u10  »

één

Kobe doet zijn verhaal aan Rosa, terwijl Paulien aanklopt bij Tim. Dieter heeft de indruk dat het beter gaat met Britney. Sam rekent op Thilly. Dries hoopt op enige solidariteit van Lowie.