Actrice Leah Thys (‘Thuis’) in ziekenhuis met corona

Dat Leah Thys in het ziekenhuis is beland met corona heeft gevolgen voor de opnames van de seizoensfinale van ‘Thuis’. Producer Hans Roggen meldt dat momenteel bekeken wordt of de scenario’s voor de seizoensfinale moeten aangepast worden. ‘Iedereen van ‘Thuis’, voor en achter de schermen, leeft intussen erg met Leah mee’, zegt hij bovendien nog bij VRT NWS.

Het is niet duidelijk waar Leah, én haar echtgenoot, de besmetting met corona hebben opgelopen. De ‘Thuis’-producer stelt dat de coronamaatregelen op de set van de Eén-soap zeer strikt worden toegepast.

Bron: VRT NWS

Thuis op tv

Woensdag 12 mei 2021 om 20u10  »

Nora is onder de indruk van Britney. Judith zoekt gezelschap om de avond door te brengen. Femke ontvlucht Peter en kan uiteindelijk haar rust terugvinden. Het humeur van Lowie staat op onweer.

Donderdag 6 mei 2021 om 20u10  »

Nostalgie zorgt voor een dubbel gevoel bij Eddy. Thilly doktert een meesterlijk plan uit. Tamara laat zien dat ze Bob steunt. Marianne reageert verdacht begripvol naar Leo toe.

Vrijdag 7 mei 2021 om 20u10  »

Eddy kampt met een zwaar schuldgevoel. Marianne geeft Tom een uitbrander. Kobe worstelt met zijn gevoelens. Tania moet Bob iets vertellen, maar op die manier maakt ze Lowie net razend kwaad.

Maandag 10 mei 2021 om 20u10  »

Tamara vreest voor de vechtlust van Bob. Emma is in haar gat gebeten door een reactie van Viv. Peter wil zijn vreugde delen met Femke. Na een gesprek met Thilly lukt het Eddy om zich te herpakken.

Dinsdag 11 mei 2021 om 20u10  »

Femke doet Kobe een voorstel. Thilly kan alweer een fijn plan tot uitvoering brengen. Tom is trots op zijn zoon. Eerlijkheid staat voorop in een gesprek tussen Tamara en Nora.