Bepaal mee wie de winnaar wordt van ‘Huis Gemaakt’

Terwijl de laatste kamers in de panden worden afgewerkt komt de finale steeds dichterbij. En daarvoor schudt Dina Tersago nog een verrassing van formaat uit haar mouw. In de finale zullen namelijk niet enkel juryleden Gert Voorjans en Cerina Marchetta bepalen wie een eigen huis wint. Ook 25 onafhankelijke makelaars en 50 kijkers mogen mee jureren.

In de finaleweek van ‘Huis Gemaakt’ krijgen Harry & Jerina, Kenny & Amber en Ruben & Antje een allerlaatste kans om de puntjes op de i te zetten. Nadien ligt het lot niet langer in hun handen, maar in dat van juryleden Gert en Cerina, 25 makelaars en 50 kijkers. Zij beslissen wie de grote winnaar wordt. Tijdens twee grote kijkdagen zullen de publieksjuryleden een exclusief en uiteraard coronaproof huisbezoek kunnen brengen aan de drie verschillende panden en hun stem uitbrengen.

Wil je de huizen in Lokeren, Laakdal en Kortrijk ook zelf eens van heel dichtbij bekijken? Weet je als geen ander wat van een huis een thuis maakt? En wil je meebeslissen welk koppel de sleutels van zijn droomhuis krijgt? Schrijf je dan vanaf nu in via vtm.be.

Huis Gemaakt op tv

Dinsdag 11 mei 2021 om 23u30  »

Vorige week maakten de koppels de handen vuil in de tuin. Dat bleek voor de ene een grotere uitdaging dan voor de andere. Juryleden Gert en Cerina gaan samen met tuinarchitect Jeamie op tuinbezoek.

Woensdag 12 mei 2021 om 20u40  »

De resterende duo’s zetten nog steeds hun beste verbouwskills in met als unieke doel: het gerenoveerde huis ook echt cadeau krijgen.

Dinsdag 18 mei 2021 om 23u30  »

De resterende duo’s zetten nog steeds hun beste verbouwskills in met als unieke doel: het gerenoveerde huis ook echt cadeau krijgen.