Zita Wauters en Gloria Monserez geven al hun geheimen bloot in nieuwe podcast voor Ketnet

0
18

Maar er is goed nieuws, want in de nieuwe podcast ‘Zita en Gloria’ komen al deze onderwerpen aan bod.

Alle geheimen bloot
Vriendinnen Zita en Gloria leggen in deze podcast al hun geheimen bloot en praten eerlijk over thema’s als verliefd zijn, foto’s wissen op sociale media als ze weinig likes krijgen, vriendschap tussen jongens en meisjes, kussen met een beugel…

In ‘Zita en Gloria’ wordt er openhartig gepraat, soms zelfs wat gediscussieerd, maar vooral goed gelachen. Ketnetters moeten zich alleen nog ergens comfortabel nestelen en meeluisteren naar de gesprekken van deze twee besties.

Zita: ‘Ik hoop dat we met deze podcast op een luchtige manier ongemakkelijke vragen kunnen beantwoorden. Hopelijk zijn onze verhalen herkenbaar en geven we zo mee dat iedereen dat soort situaties meemaakt.’

Aaron Blommaert
‘Een lenteschoonmaak in uw vriendenlijst’ is een extra lange aflevering met BFF Aaron Blommaert. Hierin worden hun beste vrienden op de proef gesteld, en test Zita de vriendschap tussen Gloria en Aaron met een aartsmoeilijke quiz.

Alle vijf afleveringen van de podcast ‘Zita en Gloria’ kan je beluisteren via Ketnet.be, de Ketnet-app, YouTube en Spotify.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here