Nieuwe verrassende zwangerschap in ‘Familie’

0
15

Tot vanavond. Iris besloot haar geheim eindelijk op te biechten aan haar partner Peter (Gunther Levi) en dat was een verrassing van formaat. ‘Ik heb u nog niet alles verteld over de resultaten van mijn bloed’, klonk het in de aflevering. En na een stilte volgde: ‘Ik ben zwanger.’ Heuglijk nieuws dus voor het verliefde koppel. Of toch niet?

‘Familie’, elke werkdag om 20.00 uur bij VTM.

Familie op tv

Vrijdag 21 mei 2021 om 20u05  »

Iris krijgt een hypo op het werk, wat haar vrees alleen maar bevestigt. Zjef neemt een drastisch besluit. Peter is woedend op Véronique. Mathias doet een verrassende zet.

Maandag 24 mei 2021 om 20u00  »

Simon mag bij Jan blijven wonen, maar hij moet buiten zijn voor het café opent. Zjef mag dan weer intrekken bij Stefanie, Guido, Hanne en Quinten. Iris heeft opnieuw een hypo.

Dinsdag 25 mei 2021 om 20u05  »

Iris is nog niet in het reine met zichzelf. Mathias nodigt Vanessa bij hem thuis uit, maar werkt haar weer buiten wanneer blijkt dat Cédric ook thuis is.

Woensdag 26 mei 2021 om 20u05  »

Lars en Raven vragen zich af of Marie-Rose en Brigitte onder één hoedje spelen. Lars weigert echter Marie-Rose nog op te zoeken om meer uitleg te vragen.

Donderdag 27 mei 2021 om 20u05  »

Marie-Rose is zenuwachtig voor haar verjaardagsfeestje. Peter heeft nieuws om haar op te vrolijken. Iris meldt zich ziek op het werk. Guido is boos omdat Jan Simon in huis heeft gehaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here