Ga samen met VTM op zoek naar je nieuwe job

0
22

Wanneer de Kampioenen de voorronde van het Bomaworstbekertornooi verliezen, is voor Boma de maat vol: hij stopt met de ploeg. Tot ontzetting van de Kampioenen én van Fernand, die wekelijks gokt op de Kampioenen en altijd een kleine winst maakt omdat ze altijd verliezen. Een mysterieuze Chinese ‘zakenman’ doet Fernand een voorstel om groot geld te verdienen: als Fernand voorzitter van de ploeg wordt, kan hij de uitslagen van de wedstrijden beïnvloeden door tegenstanders om te kopen. Wanneer Fernand en de Chinees dan op winst inzetten, zullen ze grote bedragen binnenhalen. Fernand gaat akkoord, maar in plaats van de tegenstanders om te kopen, saboteert hij hen. Marc is uiterst bezorgd om Biekes gezondheid en is in een superhygiënische fase die het leven ronduit onmogelijk maakt voor Bieke én de rest van de Kampioenen.

‘F.C. De Kampioenen’, om 20.50 uur op Eén.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here