De spanning stijgt in ‘Thuis’! Gegijzelde Judith smeekt Jacques: ‘Niet doen’

0
13

In Kaap Verdië loopt de rustvakantie van Carmen en Jean-Marie ten einde. In gedachten is Carmen al terug in de ouderlijke villa. Nu zij en Jean-Marie besloten hebben kleiner te gaan wonen, vraagt ze zich namelijk af wat ze met de talloze voetbalsouvenirs moet aanvangen. Bij de familie Volders heeft Dave zijn handen meer dan vol aan de ondeugende Fay en Bruce. Omdat de kinderen boordevol energie zitten, nemen Dave en Lyndsey hen mee naar Plopsa Indoor in Hasselt. Bij de Goorissen nadert de communie van Kenji met rasse schreden. Om helemaal voorbereid te zijn, test Kenji alvast een nieuwe look uit bij de kapper. En terwijl het jongetje braaf in de kappersstoel zit, krijgt Kelly een lumineus idee dat Sam de stuipen op het lijf jaagt. Om hun terugkeer naar België te vieren, heeft Debby haar ouders uitgenodigd voor een gezellig familiediner in Beveren. En als Lyndsey tenslotte met Dave probeert te praten over haar nieuwe job bij haar vader, steekt kleine Bruce daar een stokje voor.

‘De Pfaffs’, om 20.00 uur op VTM 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here