Nog even geduld: de seizoensfinale van ‘Familie’ komt eraan!

0
12

Leon blijkt een oud-kolonel te zijn en de archieffoto’s van hem deden bij een aantal kijkers een belletje rinkelen. Niemand minder dan rasacteur Herbert Flack kruipt in de huid van Leon De Bodt en vervoegt zo de cast van ‘Familie‘.

‘Het voelt bijzonder goed om opnieuw voor de camera te kunnen staan en bovendien in de huid te mogen kruipen van een personage waar zoveel mysterie rond hangt’, aldus Herbert Flack. ‘Het is duidelijk dat Lars en Raven op een belangrijk keerpunt staan in de zoektocht naar hun vader of grootvader. Die zoektocht leidt hen nu naar Leon De Bodt, een ex-kolonel die duidelijk een hele geschiedenis met zich meedraagt. Maar wie is Leon juist? En welke rol speelt hij in de zoektocht naar Lars’ vader? Dat mijn personage meteen zo’n cruciale rol mag spelen in een grote verhaallijn is enorm fijn. En ik kan alvast verklappen dat er nog heel wat spanning zit aan te komen.’

Herbert Flack staat ondertussen al enkele weken op de set van ‘Familie’. Wanneer het personage in Familie verschijnt blijft een verrassing voor de kijkers.

‘Familie‘ telt af naar extra spannende seizoensfinale op vrijdag 25 juni om 20.35 uur bij VTM
De komende weken loopt de spanning in ‘Familie’ nog stevig op, in de aanloop naar de extra lange seizoensfinale op vrijdag 25 juni om 20.35 uur bij VTM. Daarin breekt een belangrijke dag aan voor verschillende personages. Voor Quinten (Maxime De Winne) bijvoorbeeld, die helemaal klaar is voor zijn marathon en aan de zijlijn wordt aangemoedigd door zijn vrienden. Maar ook voor de werknemers van CoBrew en Wolff & Bos. Véronique (Sandrine André), Lars (Kürt Rogiers) en Iris (Marianne Devriese), en Peter (Gunther Levi), Mathias (Peter Bulckaen), Cédric (Yanni Bourguignon) en Mieke (Caroline Maes) verzamelen op de grote prijsuitreiking, waar de award voor ondernemer van het jaar wordt uitgereikt. De rivaliteit tussen Lars en Mathias borrelt opnieuw op en de avond neemt een onverwachte wending. Ondertussen dreigt het conflict tussen Jonas (David Cantens), Simon (Braam Verreth) en Stefanie (Jasmijn Van Hoof) helemaal te escaleren.

Alles over ‘Familie’ op een rij!

Familie op tv

Woensdag 9 juni 2021 om 20u35  »

Hanne geniet na van haar afspraakje. Tussen Zjef en Rudi lijkt de sfeer langzaam te ontdooien. Benny en Stefanie maken zich zorgen om Jonas.

Donderdag 10 juni 2021 om 20u35  »

Louise probeert Iris te troosten, maar zij wil liever geen bemoeienissen. Cédric wil niets aan het toeval overlaten voor de nieuwe controle van de voedselinspectie.

Vrijdag 11 juni 2021 om 20u35  »

Véronique probeert Lars te doen afzien van zijn plan. Dat loopt echter niet zoals verwacht. Jonas denkt dat Simon hem probeert te provoceren. Marie-Rose gaat stiekem solliciteren.

Maandag 14 juni 2021 om 20u35  »

Lars en Quinten panikeren wanneer een bewaker hen achterna komt in de bibliotheek. Peter en Iris proberen opnieuw een open gesprek te hebben over hun zwangerschap.

Dinsdag 15 juni 2021 om 20u35  »

Jonas is er zeker van dat Simon hem en Stefanie aan het begluren was. Zij gelooft hem echter niet. Ondertussen maakt ook Jenny zich zorgen over de situatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here