Soroptimisten hielden trash walk in de gemeente

0
11

Naar aanleiding van Wereldmilieudag en de nieuwe MooiMakerscampagne op het platteland hield serviceclub Soroptimist International Knokke-Oostkust op zondag 6 juni 2021 een plaatselijke opruimactie onder het motto “opgeruimd staat netjes”.  

Het werd een ontspannende, mooie wandeling gecombineerd met het verwijderen van afval.  

Hoewel onze gemeente netheid hoog in het vaandel voert, viel er toch nog wat te rapen in de bermen en op de voetpaden. Heel wat fietsers en wandelaars konden de inspanning van het moedige damesteam waarderen, beter zou natuurlijk zijn als er niets te rapen viel… 

Met deze trash walk heeft deze serviceclub alvast haar steentje bijgedragen om een paar straten zwerfvuil arm te maken. Schepen van milieu Anne Vervarcke-Pattyn kwam de dames in ieder geval feliciteren met dit initiatief. “Met dank ook aan milieudienst Knokke-Heist voor de logistieke steun om gratis afvalgrijpers en zwerfvuil afvalzakken ter beschikking te stellen” aldus Fabienne Maes van de plaatselijke Soroptimisten.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here