Met pensioen! Michel Wuyts had ‘meer erkentelijkheid’ van VRT verwacht

0
14

Michel Wuyts en Frank Raes verdwijnen van het Sporza-toneel. Wuyts wordt opgevolgd door Renaat Schotte, Karl Vannieuwkerke en Ruben Van Gucht. Zijn compagnon-de-route José De Cauwer blijft voorlopig wel aan de slag als co-commentator. En Frank Raes wordt ook bedankt. ‘Zijn’ ‘Extra Time’ wordt vanaf 2022 gedragen door youngster Aster Nzeyimana.

Michel Wuyts heeft intussen aan diverse media laten weten dat hij niet vrijwillig stopt. En hij heeft het er moeilijk mee. ‘Ik ben nog niet uitverteld, niet uitgeblust. Ik heb nog de energie en het fanatisme om er tegenaan te gaan. Met bovendien meer interne rust en zelfverzekerdheid. Ik ben ontgoocheld dat het zo abrupt stopt. Ik had gehoopt op freelance of zelfstandige basis nog een tweetal jaar voort te kunnen doen’, zegt de wielercommentator aan De Tijd.

Ook de wielerfans én professionals uit de sport reageren op het nieuws. Zelfs uit politieke hoek komen reacties op het nieuws. Op Twitter is Michel Wuyts trending.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here