Andrea Croonenberghs duikt weer op in ‘Familie’

0
28

‘Familie’-fans weten het nog wel. Enkele jaren terug haddden Guido en zijn toenmalige vriendin Emma (Bab Buelens) het financieel moeilijk. En om uit die put te raken zou Guido, tegen betaling, een nacht doorbrengen met Griet Macharis, een rijke rijpere vrouw gespeeld door Andrea Croonenberghs. Uiteindelijk liep dat verhaal met een sisser af en het personage van Croonenberghs verdween na een paar afleveringen uit ‘Familie’. Voorgoed, dacht iedereen. En dat was op zich ook het plan. Maar met een soap weet je natuurlijk nooit…

En zo reed Griet Macharis deze week met een knal de VTM-serie weer binnen. En afgezien van de aanrijding, blijkt het meteen (weer?) goed te klikken tussen Guido en Griet. Zo goed zelfs dat het personage van Croonenberghs niet meteen weer uit de serie zal verdwijnen. Ook in het nieuwe seizoen, vanaf september, zal ze nog te zien zijn. ‘Ik sta al sinds maart op de set en dat blijft zo nog een poos’, zegt de actrice daarover in Het Nieuwsblad. Over de verhaallijn houdt ze echter de lippen stijf op elkaar.

Andrea Croonenberghs was niet alleen jarenlang VRT-omroepster, ze acteerde ook vaak. Het meest bekend werd ze door haar rol van Britt in de succesvolle reeks ‘Flikken’, daarvoor speelde ze in ‘Windkracht 10’ en ze had ook gastrollen in ‘Thuis’ en ‘Witse’.

Bron: Het Nieuwsblad – eigen bericht

Familie op tv

Donderdag 17 juni 2021 om 20u40  »

Peter ziet met eigen ogen hoe zwaar de zwangerschap op Iris weegt. Nu Wolff & Bos hem sponsort, drijft Quinten zijn trainingen op. Jan krijgt opnieuw controle van de voedselinspectie.

Vrijdag 18 juni 2021 om 20u35  »

De beslissing van Lars slaat in als een bom bij Wolff & Bos. Iedereen heeft het raden naar de reden. Vanessa en Mathias blijven zich onwennig voelen bij de situatie.

Maandag 21 juni 2021 om 20u35  »

Stefanie is razend op Jonas en wil zich bij Simon gaan excuseren. Guido vreest dat hij enkel als een ‘verzetje’ moet dienen. Mathias heeft groot nieuws voor Cédric.

Dinsdag 22 juni 2021 om 20u35  »

Stefanie is verbaasd wanneer Benny de kant van Jonas kiest. Simon wil nieuwe confrontaties met Jonas vermijden en vertrekt een paar dagen naar zee.

Woensdag 23 juni 2021 om 20u35  »

Jonas probeert contact op te nemen met Stefanie. Rudi en Zjef nemen een belangrijke beslissing. Quinten schakelt Hanne in om een nachtje op Gaston te passen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here