Eén zoekt tieners voor ‘First Dates’

0
21

Wanneer Silvia Broome, een tolk bij de Verenigde Naties, een gesprek opvangt waarin een Afrikaans staatshoofd met de dood wordt bedreigd, wordt haar leven overhoop gegooid. Het afgeluisterde gesprek was in een vreemde taal die maar enkele mensen ter wereld, waaronder zij, kunnen verstaan. Silvia wordt vervolgens onder de bescherming van agent Tobin Keller geplaatst, maar hij begint in haar verleden te graven en geraakt ervan overtuigd dat ze meer met de zaak te maken heeft dan eerst gedacht. Een web van intriges ontwikkelt zich wanneer Tobin de gulden middenweg moet zoeken tussen de bescherming van Silvia en het onderzoek naar haar verleden.

‘The Interpreter’, film uit 2005 met oa. Nicole Kidman en Sean Penn, om 20.30 uur bij VTM 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here