Dit zijn de eerste namen voor het nieuwe seizoen ‘Het Huis’

0
29

Het gaat niet goed met de Boma Vleesindustrie NV. Maar dan maakt Boma kans op een deelname aan een handelsmissie naar Japan. Boma wil de Japanse markt veroveren en lanceert zelfs een nieuwe creatie: de Boma Sushi worst, de eerste worst op basis van rauwe vis. Tijdens de screening maakt Boma echter zo’n slechte indruk, dat hij moet thuisblijven. Misschien kan Maurice redding bieden? Ook Fernand toont interesse in de handelsmissie… Pascale en Marc zijn de hele tijd met Paulientje bezig, tot groot ongenoegen van Bieke. Ondertussen ondervinden Bieke en Marc dat ze veel te krap wonen met Paulientje erbij. Wanneer Marc een fotokader ophangt, maakt hij ineens een opening voor hun probleem…
br>‘F.C. De Kampioenen’, om 19.45 uur op Eén.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here