Kwartfinale België – Italië live bij Sporza op Eén!

0
25

Kloppen onze Rode Duivels ook Italië? Na de zegetocht tegen Portugal is het afwachten of dit ook nu lukt. Mogen we nog meer durven dromen van de Europese titel?

Op Eén kan je België – Italië integraal volgen vanaf 20.10 uur. Commentaar is van Filip Joos. In de studio van ‘Villa Sporza’, onder de VRT-toren, zorgt Karl Vannieuwkerke voor een voorbeschouwing. Analyse van de match en een terublik op de rit van ‘De Ronde Van Frankrijk volgt in de late avond met Frank Boeckx, Youri Mulder, Filip Joos, Tomasz Radzinski, Michel Wuyts en José De Cauwer.

België – Italië, vrijdag 2 juli om 20.10 uur,  ‘Villa Sporza’ rond 23.30 uur op Eén (startuur afhankelijk van eventuele verlengingen). 

Sporza: UEFA Euro 2020 op tv

Vrijdag 2 juli 2021 om 20u10  »

Verslag van de tweede kwartfinale, België – Italië, live vanuit de Allianz Arena in München. Presentatie omkadering: Karl Vannieuwkerke. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Vrijdag 2 juli 2021 om 17u30  »

Verslag van de eerste kwartfinale, Zwitserland – Spanje, live vanuit het Krestovskistadion in Sint-Petersburg. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Zaterdag 3 juli 2021 om 20u35  »

Verslag van de vierde kwartfinale, live vanuit het Stadio Olimpico in Rome.

Zaterdag 3 juli 2021 om 17u30  »

Verslag van de derde kwartfinale, Tsjechië – Denemarken, live vanuit het Olympisch Stadion in Bakoe, Azerbeidzjan. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

Dinsdag 6 juli 2021 om 20u35  »

Verslag van de eerste halve finale, live vanuit het Wembley Stadium in Londen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here