Karen Damen en Niels Destadsbader niet langer exclusief bij VTM

0
24

Na een relatief kalme zomer breekt de herfst aan en komen weer meer patiënten aan op de spoedafdeling. Er worden meer mensen opgenomen dan er ontslagen worden en elke opgenomen patiënt moet ook nog eens getest worden op Covid-19. Het is puzzelen voor het personeel om elke patiënt een bed te geven en mensen met symptomen te isoleren. Bovendien is er nog het risico dat mensen zonder symptomen later toch positief testen, waardoor alle patiënten die contact hadden met de geteste persoon in isolatie moeten en daardoor de éénpersoonskamers inpalmen. Dit probleem, samen met de oudere patiënten die langere tijd een bed bezetten, zorgt ervoor dat het beddentekort in Barnet plots vermenigvuldigt. Tegelijkertijd kan de nieuwe vleugel, die tijdens de pandemie speciaal gebouwd werd om de druk te verlichten, nog niet openen door bouwproblemen.

‘Hospital’, om 20.35 uur op Canvas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here