Ga eten in het restaurant van ‘First Dates’

0
25

Vriendinnen Jackie, Ruth en Kelly uit Harlow, Essex, kennen elkaar al sinds hun schooltijd. Door hun beperkt inkomen is hun vakantiebudget beperkt tot 500 pond per jaar en daarmee gaan ze dan eens goed feesten en drinken. Lorraine, Andrea en Bally uit Londen daarentegen spenderen jaarlijks 54.000 pond aan één vakantie met hun drie. Zij reizen samen de wereld rond en logeren enkel in het beste van het beste. Deze keer mogen Jackie, Ruth en Kelly genieten en relaxen in een welnessresort in het noorden van Griekenland, terwijl Lorraine, Andrea en Bally een budgetvakantie doorbrengen in de uitgaansbuurt van Paphos op Cyprus.

‘Rich Holiday, Poor Holiday’, om 21.30 uur op VTM 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here