‘Boer Zkt Vrouw’-single geeft forfait. Dina Tersago op zoek naar nieuwe boer!

0
23

Bobbejaanland beveiligen: voor Dirk een natte droom en de uitgelezen kans om zijn knowhow te delen met een groep andere beveiligingsagenten. Maar die droom valt al snel aan diggelen wanneer blijkt dat het volledige Safety First-team, inclusief Dirk zelf, onder het commando valt van Kim, de lokale ‘Head of Security’. Smos valt daarentegen als een blok voor de autoritaire Kim: het is net Dirk, maar dan met borsten. Voor Smos de ideale vrouw. Al vindt hij niet direct een manier om haar dat duidelijk te maken. Samen met Ingrid gaat hij op zoek naar de beste liefdesverklaring. Luc is er met zijn gedachten niet bij. Zijn gsm is afgesloten, omdat zijn ex-vrouw de rekeningen niet meer betaalt. En onbereikbaar zijn, is voor Luc het ergste dat een mens kan overkomen.

‘Safety First’, om 20.30 uur op VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here