Eleven verlengt overeenkomst met UEFA

0
22

Zondag wordt in Wembley de finale van UEFA EURO 2020 gespeeld en begin oktober (6 tot 10 oktober) maken de Rode Duivels zich op voor de Finals van de UEFA Nations League in Italië. Die Finals zullen rechtstreeks te volgen zijn op Eleven. Pakken de Rode Duivels eindelijk hun eerste grote trofee?

Maar de liefhebbers van het landenvoetbal blijven ook de komende jaren goed zitten bij Eleven. De zender verlengde zopas de overeenkomst met de UEFA voor de uitzendrechten van de UEFA Nations League en van de European Qualifiers voor UEFA EURO 2024 (Duitsland) en de FIFA WORLD CUP 26 (Canada, Mexico, VS).

Concreet betekent dit dat de wedstrijden van volgende landencompetities op Eleven te zien zullen zijn:

– UEFA Nations League 2022 en 2024
– UEFA Nations League Finals 2023 en 2025
– European Qualifiers voor UEFA EURO 2024 en FIFA WORLD CUP 2026

Alle wedstrijden zullen te bekijken zijn op de lineaire kanalen van Eleven maar ook op de website www.elevensports.be en natuurlijk zullen ook de social media van Eleven alle wedstrijden en toernooien, vanuit de coulissen, van nabij volgen.

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports België en Luxemburg en Chief Rights Acquisitions Eleven Sports Group: ‘Deze nieuwe overeenkomst met UEFA versterkt het voetbalaanbod op onze zenders met premium-content. Het landenvoetbal komt bovenop het ruime aanbod aan clubcompetitievoetbal met de Belgische eerste en tweede klasse, de Scooore Super League bij de vrouwen, LaLiga, de Bundesliga, de Serie A, de FA- en League Cup en de MLS, . Meer dan ooit zullen de voetballiefhebbers aan hun trekken komen bij Eleven, met naast clubvoetbal ook heel wat landenvoetbal.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here