‘De Omgekeerde Wereld’ flopt (weer)!

0
20

De VTM-kijkers lusten ‘De Omgekeerde Wereld’ niet. De quiz met Mathias Coppens werd in april na enkele afleveringen van het scherm gehaald wegens tegenvallende kijkcijfers en verplaatst naar de zomer. Bedoeling was om meer kijkers aan te trekken. Maar dat lijkt niet gelukt.

Bij de eerste aflevering dinsdag keken goed 170.000 mensen, woensdag waren er dat al geen 140.000 meer. Hierdoor kon het quizprogramma zelfs geen plaats meer in de top 20 bemachten. Hoe lang zal de lijdensweg nog duren? Vermoedelijk verdwijnt ‘De Omgekeerde Wereld’ alsnog (definitief) van het scherm.

Het mag vreemd genoemd worden dat er zo weinig mensen afstemmen op ‘De Omgekeerde Wereld’. Mathias Coppens is een populair VTM-gezicht. Met programma’s als ‘Het Lichaam van Coppens’ en ‘Code van Coppens’, weliswaar aan de zijde van broer Staf, wist hij de kijkers wel te charmeren.

VTM heeft altijd gezegd sterk in ‘De Omgekeerde Wereld’ te geloven. Maar het aloude credo luidt dat het publiek altijd gelijk heeft. Benieuwd wat VTM met dit zorgenkindje gaat doen.

De Omgekeerde Wereld op tv

Donderdag 15 juli 2021 om 22u00  »

De twee beste duo’s van de week keren terug. Gasten: Michel Van den Brande, Wendy Van Wanten, Philippe Geubels, Nina Derwael en Sammy Mahdi.

Dinsdag 20 juli 2021 om 22u10  »

Twee duo’s van leuke en sympathieke onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op. Gasten: o.a. Freddy De Kerpel, Astrid Coppens, Celine Van Ouytsel, Herman De Croo en Sam Gooris.

Woensdag 21 juli 2021 om 22u15  »

Net als gisteren nemen twee duo’s van onbekende Vlamingen het tegen elkaar op. Gasten: o.a. Sven De Ridder, Wendy Van Wanten, Sergio en Nora Gharib.

Donderdag 22 juli 2021 om 22u05  »

De twee beste duo’s van de week keren terug en doen hun uiterste best om de grote finale te bereiken. Gasten: o.a. Joke Van de Velde, Joren Houtevels, Ellen Petri en Anne De Baetzelier.

Dinsdag 27 juli 2021 om 22u10  »

Twee duo’s van leuke en sympathieke onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op. Gasten: o.a.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here