Boskalis Beach Cleanup Tour 2021 op 1/8 in Cadzand

0
21

Je kunt je nu inschrijven voor de achtste editie van de Boskalis Beach Cleanup Tour. In augustus ruimen we in 30 etappes met duizenden vrijwilligers de héle Noordzeekust op. Zoals vanouds starten we op 1 augustus in Cadzand en op Schiermonnikoog en eindigen 15 augustus in Zandvoort. Sinds 2013 hebben we samen met 14.457 enthousiaste vrijwilligers al 94.509 kilo afval van de stranden gehaald. Doe jij dit jaar ook mee?

Cadzand (Moio Beach)

Op 1 augustus ruimen we het strand van Cadzand rondom strandpaviljoen Moio Beach op. Daar staan wij voor je klaar met opruimmaterialen: onze Noordzeekraam is open van 10.00u tot 16.00u.

Adres

Vlamingpolderweg 3a
4506 HZ Cadzand
Nederland

Hoe ziet een dag eruit?

Elke dag staan wij en ons team op een andere plek met een Noordzeekraam. Rondom deze kraam bakenen we van tevoren een groot stuk strand af waar je kunt opruimen. Je mag zelf weten hoe lang je wil helpen. Je bent welkom als je de hele dag wilt opruimen en graag een eind loopt, maar ook als je maar een uurtje kunt en in de buurt van het paviljoen wilt blijven. Een deel van ons team ter plaatse is de hele dag bij de Noordzeekraam om opruimmaterialen uit te delen, en een deel van het team loopt en fietst rond in het afgebakende stuk strand om jou te helpen met het legen van je vuilniszak en om al je vragen te beantwoorden over het afval of over mooie aanspoelsels die je vindt op het strand. Je kunt de opruimmaterialen tot uiterlijk 16.00u inleveren bij de Noordzeekraam.

Noord- & Zuidetappes

Per dag worden er twee locaties tegelijkertijd schoongemaakt: zowel in het noorden als in het zuiden van het land staat een Noordzeekraam. Deze locaties staan op de kaart hierboven aangegeven met bijvoorbeeld N1 (noordelijke locatie 1, op 1 augustus) en Z15 (zuidelijke locatie 15, op 15 augustus). Het nummer staat dus zowel voor de locatie als voor de datum in augustus. Hierboven vind je ook een lijst met de locaties en informatie, zoals het paviljoen waar we zijn, start- en eindtijd en andere bijzonderheden.

Inschrijven

Sommige plekken zitten al snel vol. In dat geval staat er op de Eventbrite-pagina ‘uitverkocht’. We houden ons aan een maximumcapaciteit per locatie i.v.m. veiligheid, corona en andere praktische overwegingen. Zo blijft het gezellig op het strand. Is de etappe waar jij je voor in wilt schrijven vol? Kijk dan later nog een keer. We vragen iedereen die zich in heeft geschreven om zich weer uit te schrijven wanneer ze toch niet mee kunnen doen, dus het kan zijn dat er weer plekken vrijkomen.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Beach Cleanup Tour 2021 en Stichting De Noordzee? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief: de ZEEmail. Je kunt ons ook volgen op FacebookTwitterInstagram en LinkedIn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here