Futbalista Festival voor meisjes bij KFC Heist

0
21

Red Flames en Yellow Flames, de top van het vrouwenvoetbal wordt steeds sterker. Dit kan enkel mogelijk zijn door een brede en sterke basis. KFC Heist dan ook tal van opportuniteiten aan meisjes bieden om te (starten met) voetballen. “We zijn blij met waar we nu staan, maar we blijven alles geven om meisjes en vrouwen zoveel mogelijk kansen te bieden bij KFC Heist! Hiermee willen we ook elk voetballend meisje uit onze regio centraal plaatsen”, zegt Franky Vanlerberghe van KFC Heist Jeugd.

Futbalista Festival komt naar Stadion De Taeye dit zijn niet alleen ludieke voetbalspelletjes en technische circuits, maar ook penaltyshoots en kleine wedstrijden. Futbalista Festival is supercoole voetbaldag in een toffe, speelse sfeer…. en dat enkel met andere meisjes!

Ben je tussen 5 en 12 jaar en hou je van voetballen? Speel je al bij een club of heb je nog nooit voetbal gespeeld? Wil je voetbal op een speelse manier ontdekken? Dan is het Futbalista Festival bij KFC Heist voor meisjes de perfecte voetbaldag om je uit te leven. Naast de tientallen spelletjes, oefeningen en uitdagingen is er trouwens voor elke deelneemster een leuk aandenken voorzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here