Hun jezelf eens wat Qualitytime… super toffe opvang is voorzien

0
16

Even wat Qualitytime voor jezelf? Het kan! Wij zorgen voor een leuke activiteit voor jouw bengel(s). Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de voor de allerjongsten. Je kan onmiddellijk boeken via onderstaande links. Haal de cava maar boven, wij zorgen voor de Kidibul.

NATUURFOTOGRAFIE

Heb je naast fotografie ook nog een fascinatie voor natuur? Dan is dit een stage voor jou! In het mooie natuurpark het Zwin ga je met een professionele fotograaf aan de slag. Dit zal ongetwijfeld resulteren in prachtige natuurfoto’s.- 8 – 12 jaar- 19/07 – 23/07- voormiddag- Zwin Natuur Park

https://www.knokke-heist.be/…/activ…/vm-natuurfotografie

DE GRAFISCHE TOER OP

Welkom in de grafische wereld. Ga aan de slag met verschillende technieken en zet letters, inkt en tekeningen op verschillende materialen. Het resultaat zijn zelfgemaakte spetterende drukwerkjes.- 8 – 12 jaar- 26/07 – 30/07- namiddag- MAAK

https://www.knokke-heist.be/…/nm-de-grafische-toer-op

MEDIARAVOTTERS

Deze stage is het bewijs dat het gebruik van een smartphone en beweging wel degelijk samen gaan. De natuur is het speelveld, de smartphone en internet zijn de hulpmiddelen. Met een smartphone die je tijdens de stage in bruikleen krijgt, ga je avontuurlijke uitdagingen aan. Je zoekt informatie op internet en beoordeelt de kwaliteit ervan. Je speelt originele fysieke smartphonespelletjes zoals de selfie-estafette. Je ontdekt de troeven en valkuilen van sociale media.- 10 – 12 jaar- 26/07 – 30/07- 13-16u- MAAK

https://www.knokke-heist.be/…/nm-mediaravotters-13-16-uur

FIETSAVONTUUR IN DE NATUUR

Ga met onze natuurgidsen mee naar de mooiste en interessantste plekjes in onze badstad en omstreken. Je fietst van de Zwinbosjes tot de baai van Heist en je geniet van alles wat je rond je ziet. En misschien word je wel getrakteerd op een ijsje van de ijshoeve? Trappen maar!- 8 – 12 jaar- 26/07 – 30/07- namiddag- Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark

https://www.knokke-heist.be/…/nm-fietsavontuur-de-natuur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here