Werkzaamheden Sint-Jorisstraat starten al op 9 augustus

0
13

Op maandag 9 augustus 2021 start de heraanleg de Sint-Jorisstraat. De nutsmaatschappijen beginnen eerst met de sanering van de nutsleidingen. Vanaf 1 oktober 2021 start de aannemer in opdracht van het AGSO met de rioleringswerkzaamheden. Ten slotte worden de rijweg en het trottoir volledig vernieuwd. Bij gunstige weersomstandigheden zouden de werken tegen 31 januari 2021 afgewerkt moeten zijn.

Hinderbeperkende maatregelen

Het gemeentebestuur en het AGSO streven naar maximale toegankelijkheid van woningen en garages.  De garages in de Oude Tramweg blijven bereikbaar via De Klerckstraat.  Voetpaden in minderhinder-steenslag worden voorzien. Het gemeentebestuur en de lokale politie vragen de bevolking om de signalisatie en afsluiting van de werfzones, aanduiding voetgangerszones en de verkeersomleidingen te respecteren zodat de werken vlot en veilig kunnen verlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here