Cast en crew Beau Séjour betuigen liefde aan Zeebrugge

0
16

“Zeebrugge is een grave plek,” zo vinden ook de acteurs en regisseurs van Beau Séjour. Gene Bervoets, Lize Feryn, Titus De Voogdt, Janne Desmet, Nathalie Basteyns en Kaat Beels betuigen hun liefde voor de Brugse deelgemeente in een videocompilatie die Visit Bruges deze zomer via diverse online kanalen dankbaar inzet ter promotie van Zeebrugge.

“Het Visit Bruges City Film Office kwam logistiek en financieel tussen om deze productie naar Zeebrugge te halen”, zegt schepen van Toerisme Philip Pierins. “Het toeristisch potentieel van de serie, die wekelijks ruim een miljoen kijkers wist te bekoren, rendeert nu volop. Op de belangrijkste filmlocaties brachten we QR-codes aan die we met een fietsroute hebben verbonden. Deze route werd geïntegreerd in een moviemap waarvan er inmiddels een paar duizend vlot de deur uitgingen.”

Wie Zeebrugge nog wil zien schitteren in een zwoele, zomerse look kan de tien afleveringen van de populaire tv-reeks Beau Séjour nog tot eind augustus (her)bekijken via VRT NU.

Bekijk hier de getuigenissen van de acteurs.
De moviemap is verkrijgbaar in de infokantoren van Visit Bruges.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here