Exclusieve nieuwbouwvilla met uitstekende en rustig ligging

0
11

Exclusieve nieuwbouwvilla met uitstekende en rustig ligging, gelegen op een perceel van 1450m², aan de rand van Het Zoute. Deze villa omvat inkom met vestiaire en apart toilet. Lift is voorzien. Zonovergoten woonkamer met haard uitgevend op terras en tuin. Open keuken met alle comfort. De eerste verdieping omvat 3 slaapkamers, waarvan grootste slaapkamer voorzien van eigen dressing en badkamer. De overige 2 slaapkamer genieten elk van hun eigen douchekamer. De tweede verdieping omvat opnieuw 2 mooie slaapkamers, met bijhorende badkamer. Buitenzwembad. Inpandige garage voor twee wagens en berging. Plannen en lastenboek kunnen na afspraak op ons kantoor bekeken worden. Oplevering voorzien zomer 2022. Ref. V711 

Meer info: Robby Acke –  +32 50/61.23.73

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here