Sportmerk Protest pakt naast Knokke-Heist ook uit met een fietskleding collectie

0
16

Het Nederlandse sportmerk Protest heeft een fietskleding collectie gelanceerd. Dat maakt het Nederlandse sportmerk, onderdeel van Dekker Olifanta B.V., bekend middels een persbericht. Het betreft een capsulecollectie, zo laat een woordvoerder van het merk weten ‘om aan de vraag naar fashionable fietskleding te voldoen’.

De capsulecollectie, nu uitsluitend te koop via de Protest webshop, telt zeven damesitems en vier herenitems. Prijzen variëren van 79,99 euro voor een fietsshirt tot 129,99 euro voor een bibshort.

Protest Cycling

Protest Cycling

Of toch liever iets uniek?

Knokke-Heist en stijl gaan hand in hand. Het WK Wielrennen 2021, met startplaats in Knokke-Heist, is dan ook dé gelegenheid om een stijlvolle, limited edition wieleroutfit op de markt te brengen. Zo vonden Knokke-Heist en nieuw Belgisch merk Velusta elkaar. Waarden zoals kwaliteit, innovatie en stijlvol die ze beiden hoog in het vaandel dragen, vormden een uitstekende basis om samen een uniek product voor de wielerfanaten te ontwerpen.

De wieleroutfit ziet er niet enkel fantastisch uit. Het beschermt ook extra tegen schrammen en schaafwonden. De jersey heeft versterkte schouderpanelen. Terwijl de bibshort voorzien is van verschillende beschermlagen die niet kunnen scheuren en de zwaarste impact van de val opvangt. Die beschermende laag (Velusta PROTEC I), die aan de zijkanten uit verschillende delen bestaat, is slechts 4 mm dun. Hierdoor blijft de bibshort lekker licht en boet de renner tijdens het rijden niet aan comfort in.

De wieleroutfit en bijhorende merchandise zoals sweaters, petjes en drinkbussen hebben een beperkte oplage van 200 exemplaren en zijn vanaf maandag 19 juli 2021 te koop aan de balie van Toerisme Knokke (Zeedijk-Knokke 660)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here