Het Leven Zoals Het Is Knokke-Heist

Elke week stelt de dienst Burgerzaken een overzicht op van de geboorten, huwelijken en overlijdens van alle betrokken burgers die geen bezwaar hebben dat deze informatie publiek wordt gemaakt. 

GEBOORTEN

Malik Husic, zoon van Denis en Cipriani Dorot, Brugge Henri-Gérard Vertriest, zoon van Steven en Codron Elisabeth, Damme 

HUWELIJKEN

Fabio Conceicao Simoes en Gwendoline Nitelet, Knokke-Heist Peter Watteeuw en Pascalin Hillewaert, Knokke-Heist Gilian Callens en Kiani Decordier, Knokke-Heist Nick Verhaeghe en Eva Arents, Knokke-Heist 

OVERLIJDENS

Henriette Molly, 90j., echtg.van Jean-Pierre Verhoeven, Knokke-Heist Luc Joos, 74j., echtg.van Harlinda Van Hove, Knokke-Heist Edouard Walravens, 71j., echtg.van Ingrid De Grande, Knokke-Heist Lucia Verrooten, 97j., Knokke-Heist Gertrud Brehm, 87j., echtg.van Eric Wittevrongel, Blankenberge Christina Seys, 84j., echtg.van Albert Geldof, Blankenberge Christianne De Voogt, 88j., Knokke-Heist Jozef Janssens, 89j., wed.van Marie Van Obberghen, Knokke-Heist Jean Van Oyen, 66j., Knokke-Heist Gilbert Naessens, 89j., wed.van Liliane Demeulenaere, Knokke-Heist Edmond Van Torre, 93j., wed.van Annie Bommelé, Knokke-Heist Gustaaf Merhottein, 68j., Knokke-Heist Maurice Geernaert, 87j., wed.van Rosa Mylle, Knokke-Heist 

Ook dit moet je even lezen