De koffer vol kleuren door Hans J. Russelle

Hans J. Russelle schreef met ‘De koffer vol kleuren’ een detective vol spanning, humor en romantiek. Deze thriller is zijn tweede misdaadroman, nog sterker én nog spannender.

Met een carrière van meer dan 25 jaar als rechercheur bij de lokale politie Damme/Knokke-Heist heeft Hans J. Russelle al heel wat beleefd en de gebeurtenissen uit de praktijk hebben hem vanzelfsprekend geïnspireerd. Zijn debuutroman ‘Steek angst in je vijand’ (2021) ontving heel wat positieve recensies.

Aan sterke verhalen en anekdotes zeker geen gebrek!

Het leven van de tachtigjarige Achilles en zijn trouwe hond Monty verandert drastisch wanneer zij op een ochtend op het verkeerde moment op de verkeerde plaats zijn en iets zien wat zij beter niet hadden gezien. Terwijl het leven van Jack en Rachel steeds meer met elkaar verweven wordt en iedereen zijn plekje vindt in het nieuwe gezin, ontstaat er rond hen een bloedstollende intrige, waarbij een mysterieuze koffer de inzet blijkt. Een niet meer te stoppen rollercoaster van Bergen op Zoom tot Zeebrugge, van Rotterdam tot Brugge, van Aardenburg tot Knokke-Heist. Wanneer het Caraïbische kartel van de Rotterdamse drugsmaffia haar zinnen zet op de Belgische kust, moeten Nederlandse en Belgische speurders snel de handen in elkaar slaan. Maar wat als er een “mol” onder hen zit en niemand nog te vertrouwen is? Wat als de familie van Rachel ongewild het doelwit wordt van meedogenloze criminelen die voor niets terugdeinzen? Lukt het Jack en zijn collega’s om een gevaar te trotseren dat groter is dan alles wat hij ooit in zijn carrière heeft meegemaakt? En hoe loopt het uiteindelijk af voor Achilles en Monty?

dinsdag 25 oktober 2022 – 19 uur

Vooraf inschrijven op T 050 630 430 of via cc.ticket@knokke-heist.be

Ook dit moet je even lezen