50+ en sportief?

Op maandag 19 december 2022 wil Senior Sportief een ontmoetingsplaats zijn voor senioren die in beweging willen zijn. Op deze sportieve dag kunnen 50-plussers op een recreatieve wijze in een ontspannen en gezellige sfeer samen hun geliefkoosde sport beoefenen of met een nieuwe sport kennis maken.  

Senior Sportief staat open voor alle 50-plussers van Knokke-Heist en omgeving. Zowel individuen als groepen zijn van harte welkom op deze dag waar beweging en plezier centraal staan. Op het programma staat een aantrekkelijke mix van 24 sporten.  

Er zijn 2 sessies in de voormiddag en 2 sessies in de namiddag. In elke sessie worden er verschillende activiteiten aangeboden. Op deze manier kan iedereen zijn eigen programma samenstellen naargelang de persoonlijke interesse en mogelijkheden. Je kan kiezen om deel te nemen aan minimum 1 of maximum 4 activiteiten.  

  Info en inschrijvingen:  https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/sport/senior-sportief  

Ook dit moet je even lezen