Dit zijn de eerste repetitiebeelden van Hooverphonic op podium Eurovisiesongfestival!

Zaterdag vertrok Hooverphonic richting Rotterdam. Zo waren Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert ruim op tijd voor hun eerste repetitie op het grote podium in Ahoy. En die ging zeer vlotjes. De eerste reacties bij de pers waren alvast positief, meldt VRTNWS: ‘Simpel, donker, elegant’. Het is duidelijk dat Hooverphonic wil overtuigen met de song. Zelf benieuwd? Kijk hieronder naar de eerste repetitiebeelden. 

Ook de volgende dagen staan er nog heel wat repetities op het programma. Hooverphonic verdedigt de Belgische kleuren tijdens de eerste halve finale op dinsdag 18 mei.

Zo volg je het Eurovisiesongfestival bij de VRT!

Eurovisiesongfestival op tv

Dinsdag 18 mei 2021 om 21u00  »

In deze eerste halve finale treden zestien landen aan. De tien beste landen plaatsen zich voor de finale. De Belgische inzending Hooverphonic komt als elfde aan de beurt met ‘The Wrong Place’.

Donderdag 20 mei 2021 om 21u00  »

Zeventien landen treden in deze tweede halve finale aan: de tien beste landen plaatsen zich voor de finale. Presentatie: Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit, Nikkie de Jager.

Zaterdag 22 mei 2021 om 21u00  »

26 landen treden aan; de 20 best scorende landen uit de halve finale + Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk en gastland Nederland. De televoters thuis en de professionele jury’s uit de Eurovisielanden bepalen 50/50 de resultaten.