Tweede repetitie Hooverphonic onthult podiumact!

woensdag 12 mei 2021

Foto: Eén © VRT 2021

Opnieuw klinkt Geike vocaal zeer sterk. De repetitiebeelden tonen voor het eerst ook meer van de act en de belichting tijdens het optreden van Hooverphonic. De pers en bookmakers lijken voorlopig nog niet warm te lopen van de Belgische inzending. ‘The Wrong Place’ haalt volgens de bookmakers voorlopig niet de eerste helft van het klassement. Maar niets is uit te sluiten.  Dinsdag 18 mei weten we of Hooverphonic de Europese televisiekijker kan overtuigen.

Hieronder alvast enkele beelden van de 2de repetitie:

Of bekijk de beelden die Songfestival.be maakte:

Eurovisiesongfestival op tv

Dinsdag 18 mei 2021 om 21u00  »

In deze eerste halve finale treden zestien landen aan. De tien beste landen plaatsen zich voor de finale. De Belgische inzending Hooverphonic komt als elfde aan de beurt met ‘The Wrong Place’.

Donderdag 20 mei 2021 om 21u00  »

Zeventien landen treden in deze tweede halve finale aan: de tien beste landen plaatsen zich voor de finale. Presentatie: Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit, Nikkie de Jager.

Zaterdag 22 mei 2021 om 21u00  »

26 landen treden aan; de 20 best scorende landen uit de halve finale + Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk en gastland Nederland. Commentaar: Peter Van de Veire.


Lees ook:

Dit zijn de eerste repetitiebeelden van Hooverphonic op podium Eurovisiesongfestival!

Zo volg je het Eurovisiesongfestival bij Eén, Radio2, MNM én VRT NWS