Dit zijn de 39 liedjes voor het Eurovisie Songfestival 2021 op een rij!

Geen Songfestival zonder een aantal opvallende inzendingen. Kijk en ontdek zelf jouw favorieten. Volgens de bookmakers moet je vooral Frankrijk, Malta én Zwitserland in de gaten houden. België kan voorlopig nog niet overtuigen, maar wordt op het internet wel een ‘dark horse’ genoemd, een liedje dat nog op het laatste moment veel punten kan sprokkelen.

Dit zijn alle 39 liedjes in 14 minuten:

Bij Eén zit je op de eerste rij om het Eurovisiesongfestival live te volgen. Zowel de halve finales op dinsdag 18 mei (met Hooverphonic) als donderdag 20 mei en de finale op zaterdag 22 mei zijn live te volgen op Eén en via VRT NU. De drie shows worden professioneel van commentaar voorzien door Eurovisie-kenner Peter Van de Veire.

Eurovisiesongfestival op tv

Dinsdag 18 mei 2021 om 21u00  »

In deze eerste halve finale treden zestien landen aan. De tien beste landen plaatsen zich voor de finale. De Belgische inzending Hooverphonic komt als elfde aan de beurt met ‘The Wrong Place’.

Donderdag 20 mei 2021 om 21u00  »

Zeventien landen treden in deze tweede halve finale aan: de tien beste landen plaatsen zich voor de finale. Presentatie: Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit, Nikkie de Jager.

Zaterdag 22 mei 2021 om 21u00  »

26 landen treden aan; de 20 best scorende landen uit de halve finale + Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Verenigd Koninkrijk en gastland Nederland. Commentaar: Peter Van de Veire.