Dit zijn de leukste momenten van ‘De Cooke & Verhulst Show’!

0
51

De finalisten zetten voor de laatste keer alles op alles om hun ultieme droom waar te maken. Als opener van formaat betreden ze voor het eerst samen het podium met ‘Someone to You’ van Banners. Nadien zetten ze met een individuele song alles op alles om de kijkers thuis te overtuigen en wordt het groepje herleid van vijf naar drie. Tijdens de superfinale is het aan de resterende talenten om kijkend Vlaanderen een laatste keer te overtuigen met een zelfgekozen best of-nummer uit de wedstrijd. Degene die dan de meeste stemmen verzamelt van het publiek, wordt uiteindelijk dé Voice. Met gastoptredens van Marco Borsato en Metejoor & Babet.

‘The Voice van Vlaanderen’, om 20.40 uur bij VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here