Davina Michelle en Bart Peeters openen Kneistival

Kneistival is een gratis muziekfestival in Knokke-Heist. Op het Heldenplein, vlakbij het prachtige strand kan je genieten van een waanzinnige sfeer en bruisende concerten van lokale, nationale en internationale bands. Het festival start op vrijdag 1 juli om 20 uur.

Davina Michelle is momenteel één van de rising stars in Nederland. Sinds wereldster P!nk afgelopen jaar op haar cover van “What About Us” in een viral video reageerde en ze deelnam aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ gaat het hard voor de Nederlandse zangeres. Ondertussen heeft ze met ‘Duurt te Lang’, ‘Skyward en’ ‘Hoe Het Danst’ meerdere hits op haar naam staan. Eerst schittert ze met haar wervelend show nog in Rotterdam Ahoy, Paaspop en Pinkpopen straks opent ze bij ons in Knokke-Heist de 35ste editie van Kneistival.

Bart Peeters en zijn Ideale Mannen hebben zot veel goesting! Er mag eindelijk terug gefeest worden en laat dat nu net hun zomerspecialiteit zijn.

U mag zich verwachten aan een mix van oude en nieuwe nummers, een mix van wereldmuziek, folk en hier en daar wat fonk, disco en soul.

Ook dit moet je even lezen