Gratis interactief vrijetijdsweekend kort na de zomer

Van 16 tot 18 september 2022 vindt in de tuin van Cultuurcentrum Scharpoord het gratis interactief vrijetijdsweekend plaats, voor jong en oud.  

Programma:  

16 september – 19 tot 24 uur muziekbar. De tuin wordt omgetoverd tot een warme, verlichte en gezellige stek. Laat je bekoren door een bruisend muzikaal optreden & de verlichte zomer-shelterbar met lampionnen en foodstand. Chill of dans in de unieke setting van onze tuin.  

17 september – 14 tot 19 uur Oostkust Kunst. Startmoment van de expo OKK met ruimte voor nieuwe beeldende talenten uit de regio. Een uniek overzicht van amateur tot professionele kunstvormen zoals foto- en video, schilderkunst, sculptuur, juwelen … Ontdek boeiende creaties & nieuw talent.  

18 september – 10 tot 16 uur Vrijetijdsmarkt en openhuis Cultuur. Verenigingen ontmoeten elkaar, bezoekers flaneren langs de kraampjes en krijgen een indruk van het ruime verenigings-, ontspannings- en vrijetijdsaanbod in Knokke-Heist. Geniet van heel wat randanimatie, de initiatie- en speelweide & muziek. Het Cultuurhuis zet eveneens zijn deuren open en leidt jou doorheen heel wat vrijetijdsmogelijkheden. Doe mee aan gratis workshops, informeer je of schrijf je in voor een cursus, podium- of filmvoorstelling. Zin in meer? Vind hier in jouw keuze op maat!   

In samenwerking met de Jeugd-, Sport- en Cultuurraad.  

Meer info: www.knokke-heist.be/vrijetijdsweekend of via cc.ticket@knokke-heist.be – T 050 630 430