Burgemeester Piet De Groote kon de eerste 51 minuten vlot vullen

Onlangs organiseerde de serviceclub Fifty-One Knokke-Heist hun eerste 51 minuten.

De eerste spreker was Burgemeester Piet De Groote.  Hij gaf de aanwezigen een inkijk in wat de gemeente doet voor de lokale economie en het ondernemerschap in Knokke-Heist.

De gemeente neemt veel initiatieven naar handelszones bvb ivm leegstand en toegankelijkheid maar is zich ook bewust van een aantal beperkingen waar in de toekomst zeker verder zal op gewerkt worden.

Ze ondernemen ook ondersteunende acties door bvb coaching en eventuele financiële steun aan te bieden bij startende ondernemingen.

Deze eerste avond was meteen een succes met ongeveer 70 geïnteresseerde bezoekers, velen onder hen ondernemers in Knokke-Heist.

Met een hapje en een drankje tijdens een netwerkmoment voor de aanwezigen werd de avond succesvol afgesloten.

We starten met Fifty-One voor de geïnteresseerde ondernemers met ’51 denktank’. Het is de bedoeling van deze 51 denktank om gelijkgestemde ondernemers regelmatig rond de tafel te laten plaatsnemen en ervaringen en problemen met elkaar uit te wisselen.  Hoeveel tijdwinst zou het voor een ondernemer niet betekenen mocht een probleem waar men al maanden tegenaan loopt, op één avond opgelost zien door de ervaring die collega’s met jou willen delen.

Interesse? Inschrijving en contact  via voorzitter@fiftyoneknokkeheist.be

Ook dit moet je even lezen